Jak dzielić lekcję z grupą?

W menu "Zarządzaj lekcjami" znajdziesz - odpowiednio do nazwy lekcji - punkt "Ustawienia dla dostępu grupowego". Kliknij tutaj aby przejść na nową stronę, gdzie możesz zmienić wszystkie ustawienia. Musisz jednak najpierw zostać członkiem jakieś grupy lub założyc własną grupę (zob. wyżej). Tu również możesz określić, czy chcesz być jedynym tutorem lekcji (czyli że tylko Ty i inni administratorzy grupy mogą zmienić treść lekcji) lub też że wszyscy członkowie tej grupy mogą edytować treść lekcji.

Wróć

Ostatnia modyfikacja 23.09.2016.


Interfejs: